DRIVEN TO OUTPERFORM.™

DRIVEN TO OUTPERFORM. ™ M12 FUEL™ έχει σχεδιαστεί για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες στον κόσμο. Το M12 FUEL™ προσφέρει απαράμιλλη απόδοση σε συμπαγή δομή και διαθέτει τρεις Milwaukee® αποκλειστικές καινοτομίες – τον κινητήρα χωρίς ψήκτρες POWERSTATE™, την μπαταρία REDLITHIUM-ION™ και το υλικό και το λογισμικό πληροφοριών REDLINK PLUS™ – που παρέχουν απαράμιλλη ισχύ, χρόνο λειτουργίας και ανθεκτικότητα. Με απλά λόγια, το M12 FUEL™ είναι η καλύτερη στην κατηγορία, τεχνολογία πλήρους κύκλου που οδηγεί, προστατεύει και τροφοδοτεί τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία σας πέρα από τα υπόλοιπα.

1 POWERSTATE™
ΧΩΡΙΣ ΨΥΚΤΡΕΣ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

2 REDLINK PLUS™

   ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

3  REDLITHIUM ION™

    ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

1

POWERSTATE™

BRUSHLESS

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες POWERSTATE™ είναι ιδανικοί για επαγγελματίες επειδή προσφέρουν μεγαλύτερη ταχύτητα εφαρμογής, ροπή και ανθεκτικότητα σε μικρότερο μέγεθος. Επιπλέον, οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες POWERSTATE™μειώνουν τον θόρυβο και ψύχονται γρηγορότερα για να προσφέρουν χρόνια απόδοσης χωρίς συντήρηση.

2

Η ΙΣΧΥ

ΣΥΝΑΝΤΑ

ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

Συνδυάζοντας προηγμένο υλικό και λογισμικό, το REDLINK™ επιτρέπει προηγμένη επικοινωνία μεταξύ των μπαταριών και των εργαλείων σας, επιτρέποντας ασύγκριτα επίπεδα απόδοσης, προστασίας και παραγωγικότητας.

3

Οι μπαταρίες REDLITHIUM διαρκούν περισσότερο, σκέφτονται πιο γρήγορα και δουλεύουν σκληρότερα από όλες τις άλλες επαγγελματικές μπαταρίες LITHIUM-ION. Φτιαγμένες για να αντέχουν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα, οι μπαταρίες REDLITHIUM προσφέρουν περισσότερη δουλειά κατά τη διάρκεια της ημέρας σας και κατά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

M12 FUEL™ 

Η ναυαρχίδα της οικογένειας M12™ είναι η συλλογή M12 FUEL™ –επαναφορτιζόμενα ηλεκτρικά εργαλεία εξαιρετικής απόδοσης σχεδιασμένα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να προσφέρουν απαράμιλλη παραγωγικότητα. Η Milwaukee επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον κλάδο, ενσωματώνοντας τρεις πρωτοποριακές τεχνολογίες σε ένα μόνο πακέτο: έναν καλύτερο κινητήρα χωρίς ψήκτρες στην κατηγορία POWERSTATE™, τεχνολογία μπαταρίας REDLITHIUM™, και αποκλειστική REDLINK PLUS™ έλεγχο. Το M12 FUEL™ δίνει ασυναγώνιστη αντοχή, χρόνο λειτουργίας και απόδοση στα χέρια του επαγγελματία.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ M12 FUEL™ ΓΚΑΜΑ

 

Σχεδιασμένο για τον επαγγελματία, κάθε προϊόν M12 FUEL™ προσφέρει την ανθεκτικότητα που έχει έρθει να περιμένουν οι χρήστες από την Milwaukee. Είτε πρόκειται για τον κινητήρα POWERSTATE™ που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Milwaukee που παρέχει περισσότερη ισχύ σε πιο συμπαγές μέγεθος είτε για M12FUEL™  που προσφέρουν τη δύναμη αντικατάστασης σε πνευματικές καστάνιες, η Milwaukee δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα με χαρακτηριστικά που θα προστατεύσουν την επένδυση του χρήστη και θα αντέξουν στις πιο δύσκολες συνθήκες του εργοτάξιου.

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ

90

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Απαράμιλλος χρόνος λειτουργείας

Ανώτερη Ανθεκτικότητα